Kúpiť posilňovacie lavice – e-shop

Sprievodca výberom
lavíc


Posilňovacie lavice  >  Lavičky na posilňovanie recenzie, recenzie posilňovacích lavíc

Posilňovacie lavice - recenzie zákazníkov

Vyberte si posilňovacie lavice podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Posilňovacie lavice:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Multifunkčná lavička inSPORTline Bastet

Cena zodpoveda kvalite. Multifunkcnost a variabilitu oceni kazdy. Pozor na to, ze mnohe zariadenia ponukaju nosice zavazia s priemerom az od 30 mm. Funguje presne tak, ako som ocakaval. Myslim, ze za tu cenu je to vyhodna kupa.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.01.2013)

- priazniva cena - prekvapivo rychle dodanie tovaru - 3 pracovne dni - vsetky diely samostatne zabalene - jednoducha montaz - vsetky hrany su zaoblene - nosice zavazia s otvorom od 25 mm - oddelitelnost lavicky od stojanov a kladky - stojany s kladkou su uzasne lahke a pritom dostatocne stabilne - 23.6 kg - lavicka je takisto lahka - 18.8 kg

- mierna nepresnost srubovanych a zvaranych spojov - cierne krytky je potrebne zalepit - niektore vypadavaju - menej komfortne predkopavanie a zakopavanie - nepouzitelnost pri tlakoch na ramena - lavicka sa neda posunut pod resp. za kladku



Recenzia Posilňovacia lavica inSPORTline SUB1156

Mala som skúsenosti s podobným produktom z fitnesscentra, kúpila som si lavicu na domáce použitie a som maximálne spokojná. Lavica postačuje pre domáce použitie, obsahuje zoznam cvikov, je prispôsobiteľná podľa typu cvičenia a odporúčam pre ľudí, ktorí potrebujú posilniť hlavne brušné svaly a tiež je možné pracovať so svalstvom horných končatín. Dobrý pomer cena/úžitok.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2010)

Kvalitné spracovanie pre domáce použitie, obsahuje zoznam cvikov, rovná i šikmá lavica.



Recenzia Hyperextenzia inSPORTline Hero BTB10

s podobným produktom som mala dobré skúsenosti, preto som ho chcela mať aj doma produkt sa používa dobre odporúčam ho aj ďalej pri ďalšom nákupe sa nebudem spoliehať, že budem mailom upozornená na naskladenie tovaru,

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.02.2015)

výhodná cena pre domáce použitie zmontovanie je jednoduché

zatiaľ sm neobjavila



Recenzia Nastaviteľná posilňovacia lavička inSPORTline Hero ABB15

Čo sa týka momentálnej ponuky lavičiek na trhu, v tejto cenovej kategórii pravdepodobne lepšiu lavičku nekúpite. Hodí sa predovšetkým na domáce použitie, pretože v posilňovni by som očakával kvalitnejšie spracovanie. Každopádne tento výrobok určite odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.10.2015)

Výborný pomer cena / "výkon" Kvalitné spracovanie Možnosť zloženia šetrí miesto Nastaviteľný sklon

Hlavne pri brušákoch nie je úplne najtabilnejšia, ale naozaj nejde o prekážku v cvičení



Recenzia Posilňovacia lavica MAGNUS CLASSIC MC-L005

keby mam kupovat znovu lavicku, urcite by som kupil tuto istu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.02.2016)

-lahka -pevna -vela moznosti nastavenia -cena zadpoveda kvalite

-prochu sa mi polstrovanie posunulo na bok, ale ako velky problem to nevidim



Recenzia Multifunkčná lavička inSPORTline Bastet

1

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)



Recenzia Bench press lavica inSPORTline Olympic

Bench press lavica je veľmi stabilná z kvalitného a pevného materiálu. Stabilná aj pri väčšej záťaži. Doporučujem ostatným, ktorý majú záujem o tento produkt.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.03.2010)

- jednoduchá montáž - kvalitná konštrukcia - veľmi stabilná



Recenzia Posilňovacia lavica inSPORTline Profi Sit up bench

skvela polohovatelna lavicka za rozumnu cenu, robustna konstrukcia

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2011)

moznost polohovania nielen s inklinaciou ale aj s deklinaciou; dobry material (sedacka)

montaz sedacky/opierky (prilis uzky otvor pre osovku, bez kladiva to nepojde)



Zdieľajte článok


Odporúčame posilňovacie lavice






Novinky

Šikmá lavica na brucho

Šikmá lavica je obľúbenou posilňovacou pomôckou pre pevné a vyrysované brucho. Ktorú vybrať a ako na nej brušné svaly posilňovať?

Na čo je dobrá posilňovacia lavica?

Hoci je posilňovacia lavica základom každej posilňovne, záujemcovia o domáce cvičenie sa stále pýtajú, načo je dobrá. Tak napríklad bench lavica na činky zaisťuje kompletný tréning, pričom je skladná. Pohodlne sa teda vojde aj do malého bytu.

všetky novinky