Kúpiť posilňovacie lavice – e-shop

Sprievodca výberom
lavíc


Posilňovacie lavice  >  Posilňovacie lavice z bazáru? Áno, ale...

Posilňovacie lavice z bazáru? Áno, ale...

V internetových bazároch sa ponúkajú posilňovacie lavice za naozaj výhodné ceny. Dá sa však na tento spôsob nákupu spoľahnúť?

Obchodovanie prostredníctvom bazáru je založené na serióznom rokovaní. Výhodou je, že predávajúci bývajú ústretoví a aktérov často spája aj úprimný záujem o príslušný tovar. Na pár vecí je však potrebné si dať pozor.

Ako bezpečne nakupovať v internetovom bazáre

  • Ak vám intuícia hovorí, že by ste príliš riskovali, radšej na obchod nepristupujte.
  • Všetko je o komunikácii - dohodnite s predajcom podmienky, s ktorými budete obaja súhlasiť.
  • Dohodnite sa vopred aj o vybavení prípadnej reklamácie, pretože na tovar z bazáru sa bežné reklamačné podmienky nevzťahujú!
  • Overte si číslo účtu a e-mail predajcu prostredníctvom internetu, preskúmajte recenzie.
  • Archivujte všetku komunikáciu s predajcom až do uzatvorenia obchodu.
  • Všetky telefonické dohody si následne nechajte potvrdiť e-mailom.
  • Ak narazíte na nepoctivého predajcu alebo podozrivý inzerát, informujte o tom prevádzkovateľa príslušného servera.

Podvodný inzerát môže charakterizovať neúmerne nízka cena, odmietanie dobierky alebo osobného prevzatia a žiadosť o platbu vopred, neautentické fotografie. V tejto súvislosti požiadajte predajcu, aby vec vyfotil s aktuálnym dátumom a napríklad aj vašou adresou na lístočku. Nepoctivci sa zameriavajú hlavne na elektroniku, automobily, detský a športový tovar. Často sa spoliehajú na dôverčivosť mamičiek alebo seniorov a "hrajú na city". Obozretnosť je skutočne na mieste!

Spoľahlivejšie bývajú výpredaje

Kým v bazáre predajca poskytuje záruku iba dobrovoľne, pretože na vady použitého tovaru vzniknuté po jeho kúpe sa ochranná lehota nevzťahuje, posilňovacie lavice z výpredaja alebo za akčné ceny majú všetky záruky.

Často je dôvodom veľkej zľavy iba malá vada alebo napríklad poškodená krabica, ktorá nemá na funkciu posilňovacej lavice žiadny vplyv. A vy získavate výhodne výrobok, ktorý je od začiatku váš a môžete ho prispôsobiť svojmu individuálnemu cvičeniu. Naviac u kontaktných výrobkov, akými sú posilňovacie lavice, je potrebné zvážiť aj hygienické hľadisko.

Tip na novú posilňovaciu lavicu

Najpredávanejšia šikmá posilňovacia lavica pre posilňovanie brušných svalov, výškovo polohovateľná, stojí aktuálne len 56,90 eur a uplatní sa v domácich, hotelových aj verejných posilňovniach. Len o málo viac zaplatíte za robustnú posilňovaciu lavicu Curved, ktorá umožňuje dlhoročné intenzívne posilňovanie.

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie lavice






Ďalšie novinky

Šikmá lavica na brucho

Šikmá lavica je obľúbenou posilňovacou pomôckou pre pevné a vyrysované brucho. Ktorú vybrať a ako na nej brušné svaly posilňovať?

Na čo je dobrá posilňovacia lavica?

Hoci je posilňovacia lavica základom každej posilňovne, záujemcovia o domáce cvičenie sa stále pýtajú, načo je dobrá. Tak napríklad bench lavica na činky zaisťuje kompletný tréning, pričom je skladná. Pohodlne sa teda vojde aj do malého bytu.

všetky novinky