Kúpiť posilňovacie lavice – e-shop

Sprievodca výberom
lavíc


Posilňovacie lavice  >  Posilňovacie lavice na brucho

Posilňovacie lavice na brucho

Samozrejme! Najčastejšie posilňovanou častí tela na laviciach sú brušné svaly. Čo presne na nich posilníte?

Brušných svalov sú 4 skupiny. Najlepšie je precvičíte na posilňovacích šikmých laviciach, ktoré zaisťujú optimálnu tréningovú polohu pre precvičenie brušných svalov.

Lavička na brucho musí mať možnosť nastavenia sklonu (čo najväčšieho), ale s udržaním čo najväčšiu stabilitu celej lavice. Tie lacnejšie mávajú horšie mechanické prevedenie a nemusí sa na nich dobre cvičiť.

Okrem brušných svalov môžete na posilňovacích laviciach cvičiť aj bicepsy, rad lavíc má aj odkladacie miesto na jednoručné činky.

Tip na posilňovaciu nastaviteľnú lavicu

Lavička inSPORTline Vario

Na obrázku je obľúbená a predávaná posilňovacie nastaviteľná lavica inSPORTline Vario, ktorú kúpite za menej ako 125 eur. Hodí sa pre domáce aj komerčné použitie, je celá polstrovaná a má transportné kolieska. Brušné svaly na nej precvičíte sklopením zadnej podpornej nôžky.

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie lavice






Ďalšie novinky

Šikmá lavica na brucho

Šikmá lavica je obľúbenou posilňovacou pomôckou pre pevné a vyrysované brucho. Ktorú vybrať a ako na nej brušné svaly posilňovať?

Na čo je dobrá posilňovacia lavica?

Hoci je posilňovacia lavica základom každej posilňovne, záujemcovia o domáce cvičenie sa stále pýtajú, načo je dobrá. Tak napríklad bench lavica na činky zaisťuje kompletný tréning, pričom je skladná. Pohodlne sa teda vojde aj do malého bytu.

všetky novinky