Kúpiť posilňovacie lavice – e-shop

Sprievodca výberom
lavíc


Posilňovacie lavice  >  Posilňovacie lavice do 150 kg

Posilňovacie lavice do 150 kg

Posilňovacie lavice predstavujú základné vybavenie každej posilňovne, v profesionálnom centre aj doma. Slúži predovšetkým na posilňovanie brušných a chrbtových svalov. To je účinné vďaka protitlaku operadla, ktorý znižuje celkové zaťaženie tela. Trh ponúka aj typy s vysokou nosnosťou.

Ideálne pre posilňovanie s činkami alebo vzpieračskou tyčou sú už základné lavice osvedčeného výrobcu inSPORTline v cenách do 100 euro. Stačí však zainvestovať približne o 50 euro viac, a už môžete mať nastaviteľnú polohovaciu lavicu Hero do 150 kilogramov pre predkopávanie, zakopávanie a posilňovanie ramien, so siedmimi polohami chrbtovej opierky, z odolnej ocele a robustným polstrovaním. 

Obsahuje tiež adaptéry pre väčšie kotúče a posilňovanie bicepsov, takzvanú Scottovu lavicu. Hoci je určená pre domácnosť, znesie aj veľmi náročné užívanie. Pravidelné posilňovanie na lavici Hero vám rýchlo pomôže sformovať svaly, a ak budete mať dobre zostavenú stravu, aj schudnúť.

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie lavice






Ďalšie novinky

Šikmá lavica na brucho

Šikmá lavica je obľúbenou posilňovacou pomôckou pre pevné a vyrysované brucho. Ktorú vybrať a ako na nej brušné svaly posilňovať?

Na čo je dobrá posilňovacia lavica?

Hoci je posilňovacia lavica základom každej posilňovne, záujemcovia o domáce cvičenie sa stále pýtajú, načo je dobrá. Tak napríklad bench lavica na činky zaisťuje kompletný tréning, pričom je skladná. Pohodlne sa teda vojde aj do malého bytu.

všetky novinky