Kúpiť posilňovacie lavice – e-shop

Sprievodca výberom
lavíc


Posilňovacie lavice  >  Výhody posilňovania pre ženy

Výhody posilňovania pre ženy

Posilňovanie sa zdá doménou mužov, ale v rámci zdravého životného štýlu má rad výhod aj pre ženy. Samozrejme sa u nich počíta s nižšou zdvihnuteľnou váhou i celkovú intenzitou.

Nárast sily, bez toho, aby svaly nutne nabrali na objeme, sa hodí pre každodenné činnosti, akými sú chôdza do schodov alebo nosenie tašiek. Posilňovaním možno účinne schudnúť - ešte mnoho hodín po ukončení tréningu totiž metabolizmus podporuje spaľovanie tukov z nazhromaždených zásob. Pevnejšie svaly dokážu tiež zamedziť zranením, vo vyššom veku bohužiaľ dosť častým.

Neoceniteľný vplyv má posilňovanie na celkové zdravie. Napríklad znižuje krvný tlak, pôsobí proti cukrovke či osteoporóze. Opomenúť nemožno ani jeho najviditeľnejšie efekt, ktorým je oveľa lepšie vyzerajúce telo, a tým zvýšené sebavedomie.

Polohovacia lavička pre všestranné využitie

E-shop ponúka ženám rad multifunkčných posilňovacích lavíc, z ktorých niektoré fungujú na princípe nastaviteľných gumových držadiel a pákového systému, takže k nim nie sú potrebné žiadne závažia ani vzpieračské činky. K pravidelnému cvičeniu je môže využiť celá rodina.

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie lavice






Ďalšie novinky

Šikmá lavica na brucho

Šikmá lavica je obľúbenou posilňovacou pomôckou pre pevné a vyrysované brucho. Ktorú vybrať a ako na nej brušné svaly posilňovať?

Na čo je dobrá posilňovacia lavica?

Hoci je posilňovacia lavica základom každej posilňovne, záujemcovia o domáce cvičenie sa stále pýtajú, načo je dobrá. Tak napríklad bench lavica na činky zaisťuje kompletný tréning, pričom je skladná. Pohodlne sa teda vojde aj do malého bytu.

všetky novinky